CW Interiors |
 
Search Result For ALL
Result(s) found: 3084
Rejuvenating retreat | Private Residential Villa, Khandala
September 2016
One of the key features of the design was to mark a separation between private and public spaces, with living, dining, dormitory, games, guest bedroom and kitchen areas located on the ground floor and the bedrooms on the first floor. The space under one of the bedrooms was utilised to create a covered, verandah-like seating, which unified the segregated public and private spaces.
Design Meets Build
September 2016
At the glittering awards ceremony, at Hotel Four Seasons, the evening's mood was on track at the onset itself with Pratap Padode, Founder-Director, Smart Cities Council India, in his welcome address, talking of the Prime Minister Narendra Modi's dream of 2.0 and the allegiance of SMCII to the dream
CWAB 2.0
September 2016
It´s that time of the year where the stars of the design and build industry come together under one roof to celebrate design. Time when we felicitate and honour the Leaders of the Pack, the trendsetters in the Design and Build Industry, the innovators who are changing our cities and the pathbreakers who are making India shine
Noteworthy Projects
September 2016
After a decade of recognising leadership in design and build through its coveted Top Architect and Builder Awards, CWAB set out on a journey to uncover talent and innovation through projects across the country.
Colourful ´N´ Cosy | Uptown Café, Siliguri
September 2016
The most striking feature of the project is the highlighted wall behind the seating area, which is a customised wallpaper in black, designed carefully to bring out the soberness of the theme, while enhancing the colour gravity of the adjacent brown and mint green walls.
Visual Voyage | Thomas Cook, Mumbai
September 2016
Fusing creativity with the corporate workspace, the office floor plan was divided into the seven continents, with each section projecting a different part of the world. An urban plan having a city centre and an e-centric planning was developed around the central core and a passage from this central core became the reception
Redefining Backyards | The Backyard, Delhi
September 2016
The design intent was to create an oasis in the middle of the chaotic street by exploiting the views, whilst crafting a restaurant space. The spaces are demarcated by means of plants and trees that augment the natural ambience, while reducing the sound generated from the streets nearby and vice-versa.
Artistically global | Spacio Art Gallery, Mumbai
September 2016
Principally, the concept suggested a simple display with few stugeds line to create the look and feel of being in the ambient atmosphere of any European showroom. The entrance fatade of Spacio is the most eye catching detail of the project, since it is the first experience that the visitors get as they enter the premises.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10  Next 
 

Advertise Here [728 W x 90 H pixels]